075-242 45 00

Referenser


Här finner du ett urval av de lösningar som vi har tagit fram tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment som kompletteras med kundunika lösningar för att möta våra kunders specifika behov, såväl i kvalitet som i kostnad och prestanda.  

KOMMUNICERA VIA DISPLAYEN - PÅ SWAPSAFES INTELLIGENTA NYCKELLÅDOR.

​​​​​​​
Vår kund Swapsafe tillverkar intelligenta nyckellådor som används för utbyten mellan användare, vid till exempel lägenhetsuthyrning via Airbnb. OEM Electronics levererar touchdisplayer till nyckellådorna.

"vi ville ha den bästa på marknaden" - UTSUG OCH UTSUGSARMAR TILL MAKE UP INSTITUTE I STOCKHOLM.


En av de ledande make up-skolorna i Europa, Make Up Institute i Stockholm, skulle starta en kurs inom fransförlängning. Eftersom limmet som används vid fransförlängning kan ge ​​​​​allergiska besvär måste någon form av utsug användas.

ETT TANGENTBORD - FLERA FUNKTIONER - KUNDANPASSAT FÖR AVAC VAKUUMTEKNIK AB.


Vår kund AVAC skulle ta fram en ny generation vakuumejektorer för applikationer där man
behöver vakuum genererat och kontrollerat på enkelt sätt. De ville ha ett tangentbord där ​​​​​​man kunde styra och anpassa ejektorn så smidigt som möjligt.

NY STRÖMSTÄLLARE
- KUNDANPASSAD FÖR TOYOTA.

​​​​​​​
När Toyota Material Handling skulle uppgradera den kompakta låglyftaren i BT Levio W-serien, sökte man efter en ny vandalsäker strömställare. En tryckknapp som skulle ha rätt utseende, känsla och kvalitet.

hasselblads kameror
- MED BÄSTA MÖJLIGA TRYCKKÄNSLA.


Vi levererar olika silikonknappar och andra gummidetaljer till det världsledande och
​​​​​​​anrika kameraföretaget Hasselblad. 

VIPPSTRÖMSTÄLLARE TILL FRANKES KÖKSFLÄKTAR
- ETT BRA SAMARBETE TILL RÄTT KOMPONENT.


Vår kund Franke tillhör en världsomspännande koncern med ett sextiotal företag uppdelade på fyra divisioner. ​​​​​De tillverkar bland annat köksfläktar som vi och flera av våra systerbolag levererar komponenter till.

MEMBRANTANGENTBORD
- UNIKT FRAMTAGET FÖR KUNDENS BEHOV.


Tillsammans med vår kund Hedson har vi tagit fram ett membrantangentbord till deras senaste hjultvätt. På tangentbordet används LGF (light guiding film) för att belysa knapparna. En lösning som särskiljer Hedson från konkurrenterna och ger dem en möjlighet att stå ut i branschen.

FLEXIBLA OCH KUNDANPASSADE TANGENTBORD -
TILL MÄTINSTRUMENTET VIBER A+.


Till vår kund, VMI International AB, levererar vi membrantangentbord till deras produkt Viber A+. Ett mätinstrument som tack vare kundanpassning ger VMI möjlighet att bredda sitt erbjudande gentemot deras kunder.