Henkel

Henkel Electronics 

Tillhandahåller kunder inom elektronikindustrin en specialiserad produktportfölj av innovativa, högteknologiska adhesiv och material för produktion av microchips, elektronikapparater och material för termisk avledning.

Sedan starten för 140 år sedan har Henkel köpt upp tekniskt intressanta, innovativa varumärken och integrerat dessa i sin produktportfölj. Numera är alla dessa varumärken konsoliderade och alla produkter heter Loctite, Technomelt, eller Bergquist. Mer om detta här

Henkel Electronics är en del av
Henkel Adhesive Technologies, som har sitt huvudkontor i Düsseldorf och är numera väldens största producent av adhesiv, tätningar och ytbeläggningar världen över. Detta segments omsättning (2017) var 9387 miljoner Euro vilket motsvarar 47% av Henkels totala försäljning. 30% av försäljningen kommer från produkter som är mindre än 5 år gamla.
Henkel Adhesive Technologies är i sin tur en del av:
Henkel AG, som är ett familjeföretag och en global koncern med varumärken och teknologi inom tre affärsområden: skönhet, tvätt- och hushållsrengöring samt lim, tätning och ytbehandling. Företaget riktar sig mot såväl konsumenter som till industrin och har 53.000 anställda över hela världen.

Vi har i över 20 års tid sålt Lödprodukter från Multicore och vårt täta samarbete har sedan dess utökats med nya produktsegment allteftersom Henkel köpt upp nya varumärken och utvecklat nya material för elektronikindustrins växande behov av helt nya produkter och produktionsmetoder. Henkel satsar mycket stor del av sin vinst på fortsatt forskning och konstant utveckling av nya material och är lyhörda för marknadens behov idag och i framtiden. Henkel är också fokuserade på att utvecklingen ska gå mot bättre miljötänkade ”sustainability” och innovationer: mer om detta här

Klicka här för att komma till Henkel

Land: Tyskland
Grundades: 1876
Antal anställda: 53 000

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se