Användarvänlig handkontroll

BraunAbility arbetar med utveckling och tillverkning av bilanpassningsprodukter. De hette tidigare Autoadapt och finns i Stenkullen, strax utanför Göteborg.

Deras produkter ser till att personer med begränsad rörlighet samt rullstolsburna, inte blir hindrade från att köra eller åka den bil de önskar. Ett exempel på detta är produkten Turny Evo, som innebär att sätet roterar ut och sänks för att man enklare ska komma in och ur bilen.

Vi levererar plastdetaljer, kablage samt handkontrollen som manövrerar Turny Evo. Handkontrollen är framtagen med användarvänlighet i fokus.

På baksidan läggs en speciell beläggning på plasten, vilket ger en gummerad känsla och handkontrollen ligger säkert i handen.

Knapparna är ett transparent silikongummitangentbord med stor slaglängd, för att användaren tydligt ska känna aktiveringen. Under varje knapp ligger lysdioder vilket gör att knappen man trycker på lyser upp. Knappen kan även ge ett rött sken om man till exempel når ytterlägen.

Displayen på handkontrollen är väldigt högupplöst och kan därför kommunicera detaljerad data på liten yta. Här får användaren statusrapporter och meddelanden.

Handkontrollen till Turny Evo är en av flera som vi levererar till BraunAbility. De andra bygger på samma bas vilket gör dem väldigt kostnadseffektiva.

Vi har lång erfarenhet och bred kunskap och kan därför erbjuda en komplett lösning av kundanpassade användargränssnitt. Välkommen att höra av dig till oss!

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se