FLEXIBLA OCH KUNDANPASSADE TANGENTBORD

- TILL MÄTINSTRUMENTET VIBER A+.

Till vår kund, VMI International AB, levererar vi membrantangentbord till deras produkt Viber A+. Ett mätinstrument som tack vare kundanpassning ger VMI möjlighet att bredda sitt erbjudande gentemot deras kunder.

VMI tillverkar hjälpmedel för att effektivisera underhåll av maskiner (motorer, fläktar, pumpar, turbiner etc). Deras kunder finns över hela världen och är företag och industrier som utför underhåll på maskiner. 

Vi på OEM Electronics levererar kundanpassade membrantangentbord till deras produkt Viber A+. Till membrantangentborden finns olika overlayer för att enkelt kunna ändra utseendet på tangentborden. Detta innebär att VMI i sin tur kan erbjuda sina kunder leverans av samma mätinstrument men med den grafik och logotyp som kunden önskar.

“Detta är mycket uppskattat av våra kunder och gör att vi kan erbjuda dem en hel produktserie”, berättar Bo Österberg, vd på VMI. “För oss är det viktigt att leverera en produkt med hög kvalitet och täthet och detta har OEM Electronics hjälpt oss med att ta fram i nära samarbete med oss”, fortsätter Bo.

Membrantangentbord är mycket slitstarka, enkla att montera och kräver inte mycket kringarrangemang i slutapplikationen. Man kan fritt välja storlek, grafisk layout, antal och position av knappar. Vi jobbar alltid med att ta fram bästa möjliga tryckkänsla för användaren. Önskar ni även belysning på tangentbordet så hjälper vi er med det.

“OEM Electronics har varit ett värdefullt bollplank i projektet och tillfört mycket kunskap kring olika frågeställningar och kommit med förslag på lösningar”, avslutar Bo.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se