MEMBRANTANGENTBORD TILL HEDSON

- UNIKT FRAMTAGET FÖR KUNDENS BEHOV.

Tillsammans med vår kund Hedson har vi tagit fram ett membrantangentbord till deras senaste hjultvätt. På tangentbordet används LGF (light guiding film) för att belysa knapparna. En lösning som särskiljer Hedson från konkurrenterna och ger dem en möjlighet att stå ut i branschen.

Hedson är global marknadsledare inom verkstadsutrustning för rengörings-, härdnings- och lyftutrustning. Deras senaste produkt är världens enda helautomatiska hjultvätt.

Att vi valde ett membrantangentbord till hjultvätten beror på att den kommer att utsättas för bland annat salt, olja och smuts. Membrantangentbord är mycket slitstarka, enkla att montera och kräver inte mycket kringarrangemang i slutapplikationen. 

“OEM Electronics har tillfört specialistkompetens som vi på Hedson inte besitter”, berättar Anders Klemedtson R&D Manager på Hedson. “Vi har kunnat använda OEM Electronics som ett bollplank och på detta sätt kommit fram till en för oss ny teknik på knappsatsen”, fortsätter Anders Klemedtson. “Våra bolag har en långvarig relation och OEM är ett naturligt val i inledningen av nya projekt. Vi vet att både utveckling och leverans till produktionen fungerar bra och de extremt låga reklamationssiffrorna som vi har idag är väldigt viktiga för oss”, säger Anders Klemedtson.

Att använda LGF (light guiding film) för att belysa knapparna leder till jämnt belysta symboler. Traditionellt har man använt separata LED-dioder för indikering, vilket ofta orsakar en centrerad punkt i tangentbordet. Med LGF undviks detta samt att man även kan belysa över metalldomen.

Kontor

OEM Electronics AB
Box 1025 (Förrådsvägen 2)
573 29 TRANÅS

Leveransadress

OEM Electronics AB
Dalagatan 4
573 42 TRANÅS

Kontakt

Öppettider växeln:
08:00-16:30 

075 - 242 45 00
info@oemelectronics.se
www.oemelectronics.se