5 SAKER ATT TÄNKA PÅ I ETT TANGENTBORDSPROJEKT

1. PROJEKTPLAN

För att vi på bästa sätt ska kunna planera i ett projekt är en projektplan alltid viktig. Med hjälp av den kan vi uppskatta vad ett projekt kan ta i tid, från start till mål, och därför ge er den bästa möjliga servicen.

2. HUR SKA DEN ANVÄNDAS?

Var tangentbordet ska sitta och vad det ska utsättas för, spelar en viktig roll när vi ska bygga upp strukturen i ett tangentbord. Ska det appliceras i ett område där fukt och damm kan förekomma behöver man designa tangentbordet till att nå högre IP-klassificering. 
Att tangentbordet kan komma att användas med diverse redskap eller handskar är även det en parameter att ta med för att få en så passande produkt som möjligt.

3. PRIS EFTER ÄNDAMÅL

Vad är er budgeterade projektkostnad? Jobbar du mot en stram budget är det viktigt att särskilja vad som är krav och vad som är önskemål när det kommer till exempelvis antal LED:ar, knappar, färger etc. som är kostnadsdrivande delar.

4. VILKEN TYP AV BELYSNING?

LED eller backlight? Många av våra kunder efterfrågar olika typer av indikeringar för sina knappsatser. Där är ljusdioder i olika färger de mest förekommande. Det är även vanligt att applicera backlight eller LGF i knappsatser för att få en snygg och jämn spridning. Ofta används detta för att till exempel göra en knapp extra synlig.

5. RITNINGAR

Ritningar är grunden till att vi snabbt kan få fram en så korrekt prisbild som möjligt. Ju utförligare ritningar desto bättre kostnadsuppskattning. Det leder till en betydligt mer effektiv projektprocess. 
Vi kan hantera följande filtyper: 
Modell, 3D: IGS, STP, STEP, x_t, prtt, sldprt.
Modell, 2D: dxf/dwgGrafik: Adobe Illustrator (ai), dxf / dwg, cdr

 

  Anton Segerson

  Produktansvarig

  TOMAS ISAKSSON

  Produktansvarig

  Kontor

  OEM Electronics AB
  Box 1025 (Förrådsvägen 2)
  573 29 TRANÅS

  Leveransadress

  OEM Electronics AB
  Dalagatan 4
  573 42 TRANÅS

  Kontakt

  Öppettider växeln:
  08:00-16:30 

  075 - 242 45 00
  info@oemelectronics.se
  www.oemelectronics.se